Krótka odpowiedź: Nie - ponieważ jest przechowywany tylko na twoim urządzeniu.
Oto jak to działa:
Każdy transfer jest w pełni zaszyfrowany. Sami używamy tej aplikacji i zbudowaliśmy ją tak, aby była bezpieczna.
Wciąż potrzebujesz pomocy?
Osobiście przeglądamy każde zgłoszenie. Możesz też podzielić się swoją opinią tutaj.
Formularz kontaktowy