Răspuns scurt: Nu - pentru că e stocat doar pe dispozitivul tău.
Iată cum funcționează:
Fiecare transfer e complet criptat. Folosim și noi această aplicație și am construit-o să fie sigură.
Încă ai nevoie de ajutor?
Revizuim personal fiecare trimitere. Poți să-ți împărtășești și feedback-ul aici.
Formular de contact